Over Akkerleven

Beste kampeerder, graag willen wij ons en onze camping aan u voorstellen.

Net buiten het 700 inwoners tellende dorp Zonnemaire hebben wij een mini camping met 25 plaatsen ingericht op een nog full time in werking zijnde boerderij. Wij zijn gespecialiseerd in akkerbouw en tulpen, dus dierlijke luchtjes komt u bij ons niet tegen. Wel dieren, maar die zijn er voor uw en ons plezier. Want wat is er mooier voor de kinderen dan met een wortel of stukje brood schapen, alpaca’s of kangoeroes te voeren.

Hoe vaak gebeurd het dat je vanuit een kangoeroe buidel wordt begluurd of dat je voorbij gelopen wordt door 2 eigenwijze mini varkentjes die links en rechts een pluk gras wegsnaaien alsof ze de eigenaar van de camping zijn.

De dierenweide ligt apart van de kampeerplaatsen en is gelegen naast een ruim speelterrein (1500m²) met schommels, trampoline, voetbaldoelen etc. Dit terrein ligt ver van de openbare weg tegen de akkers. Hier kunt u uw kind zonder gevaar een tijdje uit het oog verliezen.

De kampeerplaatsen die voor u beschikbaar zijn zijn ruim (150m²) en allen voorzien van elektriciteit (16Amp) en stromend water, dat jaarlijks door een laboratorium  wordt gecontroleerd en waar alle mogelijkheden voor legionella preventie  zijn geïnstalleerd. Deze plaatsen zijn ook het domein van uw huisdieren, want aangelijnd en onder toezicht zijn deze van harte welkom.

Voor uw auto is een ruime verharde parkeerplaats aanwezig.

Speciaal voor campers zijn er 2 makkelijk bereikbare plaatsen gereserveerd.

Wanneer u na een verkwikkende nachtrust of misschien wel een inspannende dag uw vakantie schoon wilt vervolgen kunt u terecht in ons moderne toiletgebouw met gratis warm water in de wasbakken en zeer ruime douches, die u voor uw eigen euro (dus geen gezoek naar douchemuntjes) verrassend lang laten genieten.

De vloerverwarming zorgt ook in het voor-en naseizoen voor een aangename temperatuur.

 

Mocht bovenstaande uw interesse hebben gewekt of heeft u nog vragen dan kunt u altijd bij ons terecht, telefonisch of per mail.

 

Graag tot ziens

Bart en Yvonne Goudzwaardbart en yvonne

 

 

 

Wij zijn aangesloten bij Mijn Lievelingsplek